Kovászos burgonyapelyhes fehér kenyér

Kovászos burgonyapelyes fehér kenyér
Előtészta, amit este csinálok meg:
20 dkg kovász
2 dl víz
20 dkg kenyérliszt
Az egészet összekeverem (én kenyérsütőbe tettem dagasztó programra és ottmaradt éjszakára).
Reggel hozzá kell keverni:
1,5 dl vizet
45 dkg kenyérlisztet
2 ek burgonyapelyhet
1 evőkanálnyi sót
2 evőkanálnyi oliva olajat
Ismét visszament a kenyérsütőgépbe a dagasztó programra. Amikor az végzett, akkor deszkára tettem, átgyúrtam, majd formáztam és sütőpapíros jénaiba tettem. Rátettem a jénai tetejét és hagytam kelni. Mikor duplájára kelt, akkor bevágtam, megspricceltem vízzel és 200 fokos sütőben ment sülni. A sütés utolsó 10 percére levettem a jénai tetejét, ismét megspricceltem a kenyeret vízzel és hagytam pirosra sülni.