Nutellás és diókrémes aprósüti

Nutellás és diókrémes aprósüti
(Nagyon egyszerű, nagyon gyors és nagyon finom)

13-14 db-hoz
18 dkg nutella vagy diókrém
1 tojás
15 dkg finomliszt

A nutellát egy tálban kissé megolvasztjuk, hogy egyszerűbb legyen vele a munka. (mikróban fél perc)
Beleütünk egy L-es tojást és alaposan elkeverjük a kettőt.
Ezután belegyúrjuk a lisztet, majd egyforma gombócokat rakosgatunk egymástól távolabb sütőpapírral bélelt tepsire.
Egy vastagabb végű tárgyat a közepébe nyomunk (nekem a hámozókésem nyele volt ez) , ezzel picit terítjük is és helyet csinálunk majd a tölteléknek. Ne lyukasszuk át a tésztát!

180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük őket, majd hagyjuk kihűlni.
Ezután nincs más dolgunk, mint két evőkanálnyi nutellát csillagcsöves habzsákból a mélyedésekbe nyomni és kedvünk szerint díszítéssel vagy anélkül tálalni.